Potrawy na ciepło
– Krem z pieczonych pomidorów z mozzarellą i świeżą bazylią
– Polędwiczka wieprzowa w roladce ze szpinakiem podana z sosem kurkowym, kluseczkami i bukietem warzyw
Potrawy na zimno
– Delikatny pasztet z łososia z kruszonką pistacjową
– Terina rybna z suszonymi pomidorami
– Tymbaliki z królika
– Kurczaka w roladce z zielonymi warzywami
– Schab po warszawsku
– Jajka z musem pieczarkowym
– Śledź w pikantnej pomidorowej glazurze
– Świeży szpinak z serem lazur, gruszką i pestakmi dyni skropiony sosem balsamicznym
– Pomidor przekładany mozzarellą
– Sałatka z szyjek rakowych z limonką i kolendrą
– Pieczywo mieszane
– Sosy; tatrski, remoulade
Na ciepło
– Srogonoff
Ciasta
– Sernik
– Szarlotka z kruszonką
– Tarta z owocami